Майка съобщи в социалната мрежа Фейсбук, че е прибрала 4-годишното си

...
Майка съобщи в социалната мрежа Фейсбук, че е прибрала 4-годишното си
Коментари Харесай

Майка прибра сина си с разбита глава и следи от ухапвания от детска градина

Майка заяви в социалната мрежа Facebook, че е прибрала 4-годишното си дете от детска градина с разрушена глава и следи от ухапвания.

Адриана Димитрова споделя, че пострадванията евентуално са в резултат на пердах сред децата в детската градина. Травмите са нанесени в разнообразни интервали от време.

По думите на Адриана Димитрова управлението на ДГ-143 " Щурче " в с. Бистрица редовно неглижира случаите в детската градина.

" Накратко, за последния месец единствено, прибирам сина си: с разрушена глава (учителката не знае по какъв начин е станало, детето твърди, че тя постоянно си гледа филми на преносим компютър на работа). Последствия - шиене на глава в " Пирогов ". Госпожата се опита да ме убеди, че нямало потребност от доктор, да прибера детето и да поспи (след сериозен удар по главата). Удар в главата, на същото място, върху шевовете, от друго дете. Охапан до синьо-черно по крайници (отново от друго дете). Последно през днешния ден го взех с голяма цицина, удар на същото място ", споделя майката.

Майката споделя, че е пробвала да се свърже с шефа на детската градина, с цел да изиска пояснения за протичащото се, само че блъснала на камък. По думите й директорката не отговаря на телефонните й позвънявания.

" При всички тези случаи - шеф няма. Когато бяхме в " Пирогов " преди месец, се скъсах да звъня на телефона на директорката, в 15 ч. следобяд, работно време. Не единствено, че не подвига, само че и позвъняване не връща ", отбелязва Адриана.

Тя се притеснява, че децата в детската градина биват оставяни сами.

" Очевидно е, че децата постоянно остават сами, може би поради дефицит на личен състав, само че досега нямам нито един сполучлив опит за диалог с шеф. Докато стоях в двора на градината през днешния ден, други родители се оплакаха от същото - тотално неглижиране и цялостна индиферентност, също като мен не откриват шеф за диалог. Поискаха и контакт с мен, за предприемане на групови ограничения ", прибавя тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР